Talentpool

Wij matchen je aan één van onze opdrachtgevers

Voorsprong in het bedrijfsleven

Je bent student en weet precies wat je na je studie wilt doen. Of je weet het nog niet precies, maar je wilt wel tijdens je studie al aan je carrière werken. Wij zorgen voor jouw droomstart.

Wil jij kennis maken met het echte bedrijfsleven? Relevante werkervaring opdoen? Het beste uit jezelf halen en jezelf ontwikkelen? Dan is een bijbaan via De Droomstarters de juiste keus.

Een studenten bijbaan is perfect te combineren met je studie en zal jou een voorsprong geven in het bedrijfsleven na je studie. Wij zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt en zo relevante werkervaring op doet.

Maandelijks op de hoogte van vacatures en ontwikkelingen

Als talent in onze Talentpool zal je per mail op de hoogte gehouden worden van de vacatures en ontwikkelingen. Ook zullen we je ondersteunen met jouw persoonlijke ontwikkeling, zo heb je net dat extra stapje voor tijdens een sollicitatie!

De Droomstarters Talentpool heeft veel te bieden en zal je op verschillende manieren met interessante bedrijven in contact brengen. Jouw ideale bijbaan is dan slechts een kwestie van tijd!

De drie kernwaarden van de Droomstarters

  • Carrière. Jouw groei is ons vertrekpunt.
  • Community. Droomstarters zijn elkaars netwerk en toekomst. 'Connected' zijn is cruciaal voor je ontwikkeling.
  • Plezier. Droomstarters zijn harde werkers. Terwijl ze voltijd studeren. Van dit alles genieten is belangrijk. Ons motto: Work hard. Study hard. Play hard.

Alles over onze werkwijze