Organization

Het bedrijf

Intelligent & Robotic Process Automation (I&RPA) is een bedrijf dat op een revolutionaire nieuwe manier administratieve bedrijfsprocessen automatiseert. Handmatige, op regels gebaseerde processen worden overgenomen door software robots zonder de tussenkomst van medewerkers, al dan niet met toevoeging van machine learning, natural language generation en artificial intelligence. Hierdoor worden processen efficiënter, sneller, accurater en betrouwbaarder en zijn deze goedkoper om uit te voeren.

Requirements

Wie ben jij?

Wij zoeken studenten met interesse in HR- en personeelszaken, Financiën en Administratie, Banken en Verzekeringen. Je bent een proces denker. Je komt graag met nieuwe ideeën.

Samen met I&RPA ervaar je hoe het is om robotisering binnen diverse grote en landelijke bekende organisaties toe te passen.

Je doet een relevante studie – bijvoorbeeld business studies, entrepreneurship, business economics, informatica, AI – Je bent sterk analytisch en een echte doorzetter, iemand die goed zelfstandig kan werken. Je beschikt over de juiste communicatieve en sociale vaardigheden en vindt het leuk om je te verdiepen in de mogelijkheden van robotisering.

Information

[cx_apply_button]