Partners

iTanks

  • Rotterdam
  • Kennis- en innovatieplatform voor havengerelateerde industrie

iTanks

iTanks is een kennis- en innovatieplatform voor havengerelateerde industrie. Zij verbinden bedrijven, kennisinstituten en industrie-experts met elkaar en introduceren deze partijen met nieuwe technologie en de laatste innovaties van binnen en buiten de sector.

Daarnaast ligt hun kracht in het vernieuwen van de havengerelateerde industrie. Er is enorm veel kennis en expertise beschikbaar waarvan de toepassingsgebieden voor de industrie nog niet (optimaal) worden benut.

DSRPTV Talents is een dienst van iTanks met de doelstelling jong innovatief talent te verbinden aan hun partners. Dit doen ze onder meer via projecten, brainstorms en netwerkevents.

De Droomstarters biedt relevante bijbanen aan studenten. Daarmee creëren wij voor bedrijven een manier van talent acquisitie, die intrinsieke vernieuwing met zich meebrengt. Studenten brengen een frisse blik en de laatste trends, naast veel energie en een onbevangen houding.

Voor een groot deel is hier directe overlap tussen onze doelstellingen: jong talent aan de partners van iTanks verbinden. Daarom zijn we de samenwerking aangegaan, om studenten via relevante bijbanen aan de partners van iTanks te koppelen en zo elkaar in onze doelstelling te versterken.

Heeft u interesse in het werken met studenten?

Wilt u ook samenwerken met De Droomstarters?

Terug naar overzicht

Ik heb het super naar mijn zin en leer erg veel tijdens mijn werkzaamheden via De Droomstarters. Dit is een belangrijke stap in een jonge carrière.

  • Teun
  • Fontys Hogescholen

Ja, ik wil een vraag stellen

Vragen over een vacature of de Droomstarters? Stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij u terug.