Partners

Esports Game Arena

  • Alphen aan den Rijn
  • Esports en Gaming

Esports Game Arena

Gamers hebben alle persoonlijke eigenschappen die het huidige bedrijfsleven zoekt in zijn nieuwe workforce. De War for Talent wordt niet voor niets zo genoemd, we vechten met zijn allen om dezelfde groep mensen. De schaarste op de arbeidsmarkt wordt de komende jaren steeds nijpender.

De Esports Game Arena is dé locatie voor esports en gaming in Nederland. Het is een fantastische plek met een podium voor (inter)nationale topteams, een studio voor online content, een esportsbar waar je alle wedstrijden kunt volgen en een LAN met PC’s en consoles waarop je helemaal je gang kan gaan. Naast het organiseren van toffe toernooien biedt de Esports Game Arena de community en partners de mogelijkheden om zelf bij te dragen.

Gamers waarderen het als geen ander als een bedrijf het echt ‘aandurft’ om in hun digitale wereld te investeren. Esports Game Arena biedt toegang tot deze lastig te bereiken groep, en bevindt zich midden in hun wereld. Ze bieden bedrijven dagelijks een manier om in de digitale wereld van de 16 tot 32-jarige te treden en actief het gesprek met ze aan te gaan

Om de sponsoren beter tegemoet te komen, en om de gamers te faciliteren om bewust en productief aan hun carrière te werken, zijn wij de samenwerking aangegaan met de Esports Game Arena.

Heeft u interesse in het werken met studenten?

Wilt u ook samenwerken met De Droomstarters?

Terug naar overzicht

Dankzij De Droomstarters werk ik nu in een sector, waar ik later als ingenieur aan slag kan gaan en nu al werkervaring opdoe.

  • Illias Timori
  • TU Delft

Ja, ik wil een vraag stellen

Vragen over een vacature of de Droomstarters? Stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij u terug.