Function

Wat is het werk?

Je gaat in regio Rotterdam naar de fabriekssite toe om allerlei technische gegevens van opslagtanks te inventariseren en soms in te meten, die te maken hebben met opslagtanks van chemische producten en aangesloten systemen. Ook moeten alle beschikbare gegevens uit het archief en bij diverse personen opgevraagd worden, om die vervolgens te verifiëren en te verwerken in de database. Het project duurt waarschijnlijk ongeveer 18 maanden.

Jouw droombaan!

Met deze bijbaan doe je veel ervaring op met Petrochemische Industrie en meer specifiek opslagtanks. Je komt in aanraking met een dynamische wereld, waar je bovendien direct in contact staat met het eindproduct (je levert echt iets op). Dit is een hele mooie stap naar een functie als engineer, wat zowel een Discipline Engineer, Project Engineer, Scoping Engineer zou kunnen worden.

Requirements

Wie ben jij?

Je bent een HBO/WO student die zijn CV wil opbouwen tijdens zijn studie. Je volgt een technische studie, bijvoorbeeld Bouwkunde, Civiele Techniek, Natuurkunde. Je bent secuur, gestructureerd, zelfstandig en je bent verantwoordelijk. Verder ben je sociaal vaardig en kan je goed vragen stellen. En je hebt een rijbewijs.

[cx_apply_button]