Introduction

Voor wie?

Roodhart is een hecht, ambachtelijk bedrijf in de havens van Rotterdam, gespecialiseerd in scheepvaart gerelateerde apparatuur, dat garant staat voor expertise, service en high tech apparatuur.

Function

Wat ga je doen?

Jij gaat het bedrijf ondersteunen in het volledige proces van het vormgeven van hun digitale identiteit. Uiteraard ze hebben een website. Maar heeft die de functionaliteit die Roodhart nodig heeft? Te veel, te weinig? Wat moet Roodhart willen doen en wie willen ze bereiken met hun website? Zou Roodhart wellicht aan online marketing moeten doen en zo ja, waarom en hoe?

Je maakt eerst een inventarisatie van wat er nodig is, door in gesprek te gaan met de medewerkers binnen het bedrijf en zelf op onderzoek uit te gaan. Daarna stel je een plan van aanpak op en help je bij het inrichten van de online identiteit van Roodhart. Oftewel, je werkt nauw samen met de anderen bij Roodhart en je onderzoekt, stelt een plan op, en helpt bij de uitvoering van dit te gekke project.

Requirements

Wie ben jij?

Je wordt enthousiast van begrippen als digitale identiteit, website, online marketing, SEO. Je bent analytisch sterk, resultaatgericht en je durft op
mensen af te stappen. Je doet een ICT opleiding of je hebt al veel website gebouwd, of eerder bedacht hoe een bedrijf zijn online identiteit het beste vorm zou kunnen geven.

Information

[cx_apply_button]