De Droomstarters

Bind vandaag uw talent van morgen

Dit kunnen wij voor u en uw bedrijf betekenen.

Droomstarters detacheert studenten in deeltijd, naast hun voltijd studie, bij uw bedrijf. Wij hebben een groot netwerk bij universiteiten en hogescholen. Wij werven en selecteren onze Droomstarters zorgvuldig op een heldere selectie kwaliteiten, zoals motivatie, energie, communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten. In onze Academy trainen en begeleiden we onze medewerkers in hun persoonlijke vaardigheden. U werkt met ze samen in de praktijk, in uw en hun vakgebied. Tijdens dit werk leert u elkaar goed kennen. Na het afstuderen van onze Droomstarters, bent u vrij hen een baan aan te bieden. Zo weet u dat er een duurzame match is.

Een kandidaat gedreven aanpak

In het kader van de ‘talent acquisition’, creëren we ook talentpools. Door gebruik te maken van een talentpool kiezen we voor een kandidaat gedreven aanpak. We creëren hiermee een structureel concurrentievoordeel voor u, waardoor u continu over de beste talenten kunt beschikken voor openstaande vacatures. Onze talentpools zijn ingericht op diverse beroepen en studierichtingen, zoals robotica, blockchain, datascience, ingenieurs. We zoeken naar specifieke profielen voor onze klanten, maar ook voor de studenten, die interesse hebben in bepaalde bedrijven. Voor uw bedrijf kunnen wij een passende talentpool creëren van studenten, die op een uitgesproken manier bij uw bedrijf en cultuur passen.

Meer weten of samenwerken?

We komen graag langs voor een goed gesprek.

De drie kernwaarden van de Droomstarters

  • Carrière. Jouw groei is ons vertrekpunt.
  • Community. Droomstarters zijn elkaars netwerk en toekomst. 'Connected' zijn is cruciaal voor je ontwikkeling.
  • Plezier. Droomstarters zijn harde werkers. Terwijl ze voltijd studeren. Van dit alles genieten is belangrijk. Ons motto: Work hard. Study hard. Play hard.

De afgelopen 2 jaar heb ik samengewerkt met de Droomstarters. Ik heb mijn bedrijf snel kunnen uitbreiden dankzij het gemotiveerde talent dat de Droomstarters mij heeft geboden. De samenwerking is altijd flexibel geweest en heeft hier ook zeker aan bijgedragen.

  • Oprichter Brand Boekhouders
  • Otto Paul Brand

Ja, ik wil een vraag stellen

Vragen over een vacature of de Droomstarters? Stuur ons een bericht en we komen zo snel mogelijk bij u terug..