Introduction

Vind de bijbaan die aansluit bij jouw studie, ambities en dromen.

Organization

Wie zijn wij?

Dit jonge blockchain bedrijf helpt organisaties ervaring op te doen met blockchain en is een strategische partner van de Droomstarters.

Blockchain is een jonge, veelbelovende technologie. Het is voor een organisatie niet eenvoudig om te doorgronden waar nu precies de toepassingsmogelijkheden van deze technologie liggen. Onze klant helpt bedrijven om goede use cases te definiëren en deze te vertalen in concrete, uitvoerbare projecten, die ze vervolgens ook helpen te realiseren.

Onze Blockchain partner begrijpt ook dat blockchain meer is dan een ontwikkelplatform. Het is een andere visie op data-architectuur in een open omgeving. Een omgeving met meerdere (in- of externe) partijen, met dikwijls verschillende belangen. Blockchain-projecten raken daarom vaak aan onderwerpen als organisatiecultuur, open innovatie en business model design.

We hebben daarom niet alleen ontwikkelaars en ontwerpers in huis, maar ook ervaren projectleiders en consultants. Technische realisatie is immers slechts het sluitstuk van een project.

Requirements

Wie ben jij?

Er zijn verschillende rollen te ontwikkelen in dit nieuwe veld. Developer is zowel backend aan het bouwen aan de systemen maar de frontend developer maakt userinterfaces. Blochchain omhelst data infrastructuur. Cryptografie. Applicatieontwikkelaars zijn erg geschikt voor backend. Jij studeert Technische bedrijfskunde voor conceptueel ontwerp. Of Informatie. Je bent al developer maar hebt de droom om met Blockchain aan het werk te gaan.

Information

[cx_apply_button]