Gedreven 3D Tekenaar – Hardinxveld-Giessendam

Introduction

Wil jij lekker bijverdienen naast jouw studie? Voor Stout Group zijn we op zoek naar een 3D tekenaar! Ben jij die hardwerkende student met echte interesse voor maritieme sector? Wil jij werken in een informeel familiebedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Read more »

Communicatieve, slimme en energieke duizendpoot gezocht! – Amsterdam

Introduction

Wil jij graag bijverdienen naast jouw studie in een leerzame omgeving waarbij jouw werk echt toegevoegde waarde levert? Daarbij ook nog eens met de mogelijkheid om door te groeien naar een van de meer dan 40 mooie business units?

Voor DPA Professionals zijn we op zoek naar jou! Ben jij een student met pit en karakter en heb jij brede interesses? Wil je daarnaast werken binnen een enthousiast en hardwerkend team in een dynamische organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Read more »

Parttime Student Job – Data Scientist – Amsterdam

Introduction

Vind de bijbaan die aansluit bij jouw studie, ambities en dromen.

Read more »

Blockchain ontwikkelaar – Amsterdam, Groningen

Introduction

Vind de bijbaan die aansluit bij jouw studie, ambities en dromen.

Read more »

Opslagtank gegevens verifieren – Botlekgebied

Function

Wat is het werk?

Je gaat in regio Rotterdam naar de fabriekssite toe om allerlei technische gegevens van opslagtanks te inventariseren en soms in te meten, die te maken hebben met opslagtanks van chemische producten en aangesloten systemen. Ook moeten alle beschikbare gegevens uit het archief en bij diverse personen opgevraagd worden, om die vervolgens te verifiëren en te verwerken in de database. Het project duurt waarschijnlijk ongeveer 18 maanden.

Jouw droombaan!

Met deze bijbaan doe je veel ervaring op met Petrochemische Industrie en meer specifiek opslagtanks. Je komt in aanraking met een dynamische wereld, waar je bovendien direct in contact staat met het eindproduct (je levert echt iets op). Dit is een hele mooie stap naar een functie als engineer, wat zowel een Discipline Engineer, Project Engineer, Scoping Engineer zou kunnen worden.

Read more »

Robotica Consultant Jr – Amsterdam

Organization

Het bedrijf

Intelligent & Robotic Process Automation (I&RPA) is een bedrijf dat op een revolutionaire nieuwe manier administratieve bedrijfsprocessen automatiseert. Handmatige, op regels gebaseerde processen worden overgenomen door software robots zonder de tussenkomst van medewerkers, al dan niet met toevoeging van machine learning, natural language generation en artificial intelligence. Hierdoor worden processen efficiënter, sneller, accurater en betrouwbaarder en zijn deze goedkoper om uit te voeren.

Read more »

Wanted: Digital Marketeer, global oriented student – Delft

Introduction

We are looking for an enthusiastic Parttime Digital Marketeer.


Read more »

Digitale identiteit vormgever student gezocht voor te gekke bijbaan – Rotterdam

Introduction

Voor wie?

Roodhart is een hecht, ambachtelijk bedrijf in de havens van Rotterdam, gespecialiseerd in scheepvaart gerelateerde apparatuur, dat garant staat voor expertise, service en high tech apparatuur.

Read more »

Student met affiniteit met digitalisering gezocht – Rotterdam

Introduction

Parttime bijbaan voor studenten in de digitalisering. Vind de bijbaan die aansluit bij jouw studie, ambities en dromen.

Read more »